Διαφήμιση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλέξανδρος Κοψιάλης: Κατακραυγή από το twitter στον influencer για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο στόχαστρο των χρηστών του twitter έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες ο πιο γνωστός Έλληνας influencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης, μετά τα όσα είπε σε βίντεο, σχολιάζοντας την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Τα όσα ανέφερε ο γνωστός influencer για την υπόθεση βιασμού και την εμπλοκή του ονόματος γνωστού επιχειρηματία, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και έτσι ξεκίνησε το χάσταγκ #cancel_kopsialis, που κάποια στιγμή έφτασε και στην κορυφή των trends στην Ελλάδα.

Ουσιαστικά οι χρήστες του διαδικτύου τον κατηγορούν πως έσπευσε να υπερασπιστεί τους φίλους του και προτρέπουν τον κόσμο να τον κάνει unfollow από τα social media ενώ καλούν και την οικογένεια Αντετοκούνμπο να ακυρώσει το giveaway που κάνουν για ένα σπίτι.

Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version