Βρειτε μας στα Social Media
 

GOOD NEWS

«Αυτό είναι το ψυγείο μου… Για όποιον παραπονιέται για τη ζωή του»

Δημοσιεύτηκε

στις

ψυγείο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
771 Shares

Τα τελευταία δύο 24ωρα, γίναμε -για πολλοστή φορά- κοινωνοί της ανθρώπινης πλευράς και της δυναμικής των κοινωνικών δικτύων, ακόμη και στην αθέατη όψη τους. Εκεί, πίσω από άγνωστους λογαριασμούς, ανώνυμους χρήστες και ανθρώπους για τους οποίους νοιαστήκαμε, ακόμη κι αν ποτέ δεν συναντήσαμε, γράφτηκαν συγκινητικές ιστορίες και δόθηκαν τρανταχτές αποδείξεις ότι η αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο.

Μία τέτοια είναι και η περίπτωση της Σοφίας, της @sofimichail όπως είναι το ψευδώνυμό της στο Twitter, το οποίο ήταν αρκετό για να αποτυπωθεί στις καρδιές και στο έμπρακτο ενδιαφέρον χιλιάδων χρηστών που έσπευσαν να τη βοηθήσουν μετά από μία συγκλονιστική της ανάρτηση.

Μία εικόνα με ένα άδειο ψυγείο, που δεν χρειάστηκε πολλές λέξεις, περιγραφές ή πειστήρια για να κινητοποιήσει πλήθος χρηστών και να δημιουργήσει μαζικό κύμα συμπαράστασης.

Μέσα σε λίγες ώρες, η δύναμη της αλληλεγγύης συμμάχησε με αυτή των social media για να ακολουθήσει καταιγισμός μηνυμάτων, κοινοποιήσεων και σχολίων προκειμένου άπαντες να στηρίξουν τη Σοφία.

Εκατοντάδες χρήστες του Twitter τής ζήτησαν έναν αριθμό λογαριασμού για να προσφέρουν κάποιο ποσό, άλλοι θέλησαν να τη συναντήσουν για να της προσφέρουν τρόφιμα, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να κοινοποιήσουν το Iban γνωστοποιώντας την περίπτωση της Σοφίας και καλώντας περισσότερους χρήστες να γιγαντώσουν αυτό το απίστευτο κίνημα ανθρωπιάς.

Το “ευχαριστώ” της ίδιας, μία επαρκής περιγραφή της έκτασής του:

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις που “πλημμύρισαν” το Twitter, προσφέροντας ένα απτό παράδειγμα ενσυναίσθησης, αλληλεγγύης και αγνού ενδιαφέροντος για τον συνάνθρωπο.

 

 

 

Πηγή: news247

 

 

ψυγείο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap