Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Ανατροπή και μπέρδεμα: Δεν καταργούνται τα sms στο 13033 – Τι θα στέλνουμε για την εστίαση

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τις αποφάσεις της κυβέρνησης για το τι θα αλλάξει όσον αφορά στα μέτρα θα ανακοινώσει στις έξι το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το newsit, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα ανακοινώσει ότι προκειμένου κάποιος να μεταβεί σε κατάστημα εστίασης θα στέλνει sms με τον αριθμό 6.

Αυτό σημαίνει ότι τα sms στο 13033 προς το παρόν δεν καταργούνται. Ωστόσο μένει να δούμε τις τελικές ανακοινώσεις, καθώς μέχρι πριν λίγο οι διαρροές έκαναν λόγο για οριστική κατάργηση των sms στις 3 Μαΐου.

Σήμερα στις έξι το απόγευμα στην ενημέρωση εκτός από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά θα είναι η καθηγήτρια Βάνα Παπαευαγγέλου και ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version