Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

O Κρητικός πιλότος που ξετρέλανε τους πάντες με το συρτάκι του σε επίδειξη μαχητικών αεροσκαφών! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν είναι η πρώτη φορά που Έλληνας χειριστής μαχητικού αεροσκάφους συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα σε ανάλογη επίδειξη. Ας μην ξεχνάμε πως στο παρελθόν τόσο ο Γιώργος Ανδρουλάκης, όσο και ο Λουκάς Θεοχαρόπουλος είχαν αφήσει τους πάντες με ανοιχτό το στόμα κάνοντας επίδειξη των δυνατοτήτων τους στον αέρα. Από κοντά και η Ιωάννα Χρυσαυγή, η πρώτη γυναίκα-πιλότος μαχητικών αεροσκαφών στην ιστορία της Ελληνικής Αεροπορίας, η οποία έχει δώσει κι αυτή τα διαπιστευτήριά της.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά ενός άλλου ιπτάμενου Έλληνα να συγκεντρώσει πάνω του τα βλέμματα και τον θαυμασμό. Ο λόγος για τον Χανιώτη σμηναγό (I) Γιώργο Παπαδάκη ο οποίος κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη μάχη της Κρήτης, έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και πέταξε πάνω από την πόλη του κάνοντας περήφανους τους συμπατριώτες του!

Ο συγκεκριμένος πιλότος είναι ιπτάμενος της Ομάδας Αεροπορικών επιδείξεων «ΖΕΥΣ» η οποία συμμετείχε στο Riat 2018. Ο Παπαδάκης μαζί με την F-16 Zeus Demo Team έγραψαν Ιστορία καθώς στην επίδειξή τους φρόντισαν να… χορέψουν στους αιθέρες Ιπτάμενο Συρτάκι!

 

 

Το βιογραφικό του Παπαδάκη

O Σμηναγός (Ι) Γεώργιος Παπαδάκης είναι Ιπτάμενος Επίδειξης της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ».

Εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 1999. Το 2005, τοποθετήθηκε στην 116ΠΜ/ΣΜΕΤ και το 2006 στην 335Μ σε αεροσκάφη Α-7Ε Corsair ΙΙ.

Το 2007 τοποθετήθηκε στην 115ΠΜ/ΣΜΕΤ σε αεροσκάφη F-16 Block52+. Από το 2008 υπηρετεί στην 340 Μοίρα. Έχει περισσότερες από 1700 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 1200 είναι σε αεροσκάφη F-16.

Δείτε τα βίντεο με τον Σμηναγό Παπαδάκη και το Ιπτάμενο Συρτάκι του!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap