Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση πλοίων στον Πειραιά: Επιβατηγό «έπεσε» πάνω σε ναρκοθηρευτικό | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε έξω από το λιμάνι του Πειραιά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες εμπορικό πλοίο που μεταφέρει κοντέινερ εμβόλισε το ναρκοθηρευτικό πλοίο Καλυψώ του Πολεμικού Ναυτικού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι του έχει διαλύσει την πρύμνη. Το πολεμικό πλοίο έχει πάρει κλίση.

Άμεσα ενημερώθηκε ο Θάλαμος Επιχειρήσεων στο Υπουργείο Ναυτιλίας και το ΓΕΝ. Αρχικά στο σημείο έσπευσαν ενισχύσεις με ρυμουλκά και εμπορικά πλοία, ωστόσο στη συνέχεια απομακρύνθηκαν καθώς έφτασαν σκάφη του λιμενικού και πολεμικά πλοία από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τα σκάφη του λιμενικού έχουν προχωρήσει στην περισυλλογή 4 ατόμων από τη θάλασσα, ενώ όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ υπάρχουν πληροφορίες για δύο τραυματίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version