Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην Πάτρα: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας

Δημοσιεύτηκε

στις

κεταμίνη
Διαφήμιση
Διαφήμιση
106 Shares

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας βρέθηκε καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη.

Σύμφωνα με εκπομπή του Star η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας είναι «καθαρή φαρμακευτική», που σημαίνει ότι ενδεχομένως να προέρχεται από το περιβάλλον εντός του νοσοκομείου.

Δύο είναι τα σενάρια που προκύπτουν αυτή τη στιγμή: Αν αυτός που προμήθευσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα τη βρήκε στη μαύρη αγορά, θα έπρεπε να έχει δηλωθεί νωρίτερα από κάποιο νοσοκομείο ή φαρμακαποθήκη η απώλειά της.

Σε διαφορετική περίπτωση η κεταμίνη έχει βρεθεί και δοθεί στον δράστη μέσα από το νοσοκομειακό περιβάλλον, κάτι που αλλάζει ριζικά όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τον γενετιστή Θεόδωρο Γιάνναρο είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στη μαύρη αγορά γιατί είναι πολύ ακριβή.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν πρόκειται για την κεταμίνη που υπάρχει σε σκόνη στη μαύρη αγορά και διαλύεται σε νερό, την οποία χρησιμοποιούν συχνά οι τοξικομανείς.

κεταμίνη
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση gialos
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap