Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το εστιατόριο με την ωραιότερη θέα στην Ελλάδα | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στην Επτάνησα, και συγκεκριμένα τη Λευκάδα υπάρχει ένα εστιατόριο με μία από τις ωραίες θέες στην Ελλάδα. Για να μην πούμε στην Ευρώπη. Κι ας μην φτάσουμε στην υπερβολή να αναφέρουμε ότι ίσως είναι από τις καλύτερες στον κόσμο. Γιατί αλήθεια, που αλλού μπορείς να φας πάνω από τα σύννεφα, όπως στο εστιατόριο «Ράχη» στο χωριό Εξάνθεια;

Το χωριό βρίσκεται σε υψόμετρο πάνω από τα 600 μέτρα. Και το μπαλκόνι του μαγαζιού προσφέρει μια θέα πραγματικά από άλλο πλανήτη. Ενώ φημίζεται και για τις τοπικές εκλεκτές γεύσεις που προσφέρει, χρησιμοποιώντας ξυλόφουρνο για να ψήνει.

Για ρίξε και εσύ μια ματιά στη θέα πάνω από τα σύννεφα. Και φαντάσου να αράζεις και να τρως τους μεζέδες σου ένα ήσυχο καλοκαιρινό απόγευμα.

Δείτε την πανέμορφη θέα που προσφέρει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version