Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβολισμοί, επεισοδιακή καταδίωξη και εμβολισμός περιπολικού στα Άνω Λιόσια

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Φωτογραφία αρχείου

Επεισοδιακή καταδίωξη ύποπτου αυτοκινήτου σημειώθηκε αργά το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (13/4) στα Άνω Λιόσια.

Είκοσι λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα ένας άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο, ασημί χρώματος, μάρκας SEAT, πιθανότατα κλεμμένο, πυροβόλησε τρεις φορές εναντίον άλλου αυτοκινήτου, μαύρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα.  Από τους πυροβολισμούς προκλήθηκαν δύο τρύπες στο πίσω μέρος του οχήματος.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Φυλής και Βλαστού στα Άνω Λιόσια.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο που δέχθηκε τις σφαίρες, προσπάθησε να διαφύγει. Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. που είχε φτάσει στο σημείο καταδίωξε το όχημα και κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός δεν δίστασε να εμβολίσει το όχημα της αστυνομίας προκαλώντας του υλικές ζημιές στον αριστερό τροχό.

Στο σημείο όπου σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες των 22 mm και ένα κινητό τηλέφωνο.

Λίγη ώρα αργότερα, οι Αστυνομικοί εντόπισαν στην οδό Αναγέννησης, το όχημα με το οποίο συγκρούστηκαν. Αναζητείται το άλλο όχημα, στο οποίο επέβαινε ο άνδρας που άνοιξε πυρ, ο οποίος επίσης παραμένει άφαντος.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version