Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτες εικόνες στου Ψυρρή: Ο ένας πάνω στον άλλο για ένα… ποτό! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ στου Ψυρρή με τους νεαρούς -ως επί το πλείστον- να συνωστίζονται σε λίγα τετραγωνικά για να πάρουν ένα take away ποτό από μαγαζιά που τους προμήθευαν.

Ελάχιστες ώρες πριν το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης, κάποιοι δεν έδειξαν τη δέουσα αυτοσυγκράτηση και είτε βιάστηκαν να ανοίξουν τα μαγαζιά τους είτε έσπευσαν να γλεντήσουν το Σαββατόβραδο σαν… να μην υπήρχε «αύριο».

Παρόμοια εικόνα παρουσίασε η περιοχή και την Παρασκευή, όμως μία μέρα αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στους δρόμους του Ψυρρή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα clubber.gr, που ανάρτησε και σχετικό βίντεο, υπήρξαν καταγγελίες ανθρώπων που επέλεξαν να πιουν ένα ποτό από μαγαζιά ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν κόπηκαν αποδείξεις λόγω της επίσημης επαναλειτουργίας των καταστημάτων εστίασης από τη Δευτέρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version