Διαφήμιση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το μήνυμα Πολάκη στον Χαρδαλιά για το ισχαιμικό επεισόδιο και το «καρφί» για την υγεία

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο Νίκος Χαρδαλιάς, η κατάσταση της υγείας του οποίου είναι σταθερή και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα», δέχτηκε τις ευχές από έναν απρόσμενο αποστολέα, ο οποίος ωστόσο έδειξε ότι πάντα και πρώτα από όλα, αυτό που έχει αξία και σημασία είναι η υγεία μας.

Με ανάρτησή του, λοιπόν, ο Παύλος Πολάκης εύχεται περαστικά στον Νίκο Χαρδαλιά με αφορμή το ισχαιμικό επεισόδιο που έπαθε το απόγευμα της Δευτέρας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ο Κρητικός πολιτικός δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει και ένα μικρό, πολιτικό… καρφάκι.

Συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης αναφέρει:

«ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ περαστικά ειλικρινά, γιατί όσο κι αν διαφωνούμε τραβάς ζόρι!

Ο Σωτηρης ο Πατσιλινακος είναι εξαιρετικός Καρδιολόγος (ήμασταν συμφοιτητές ) και το αιμοδυναμικό που έκανες την επέμβαση στο Αγία Ολγα είναι από τα πιο σύγχρονα ,επι ημερών μας στο Υπουργείο Υγείας μπήκε !»

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση και τα σχόλια:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version