Διαφήμιση

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μητσοτάκης έριξε άκυρο στον Μηταράκη για τους έφιππους αστυνομικούς!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

«Όχι» φέρεται να είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόταση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη για έφιππη αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας.

Δεν έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργού Κυριάκο Μητσοτάκη η πρόταση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη για σύσταση έφιππης ομάδας στην Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με το Reader, κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι «προτάθηκε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νότη Μηταράκη η σύσταση έφιππης ομάδας στην Ελληνική Αστυνομία και η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σύμφωνα με την πρόταση το τμήμα επρόκειτο να λειτουργήσει από το 2024 και το πεδίο δραστηριότητας του θα ήταν κυρίως τελετουργικό, δηλαδή της συμμετοχής σε παρελάσεις και επίσημες εκδηλώσεις κυρίως στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας.

Πηγή: gazzetta

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version