Βρειτε μας στα Social Media

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023: Ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε που θα είναι υποψήφιος

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη. Και ουσιαστικά θα γίνουν σε χρονικό σημείο που πρακτικά θα έχουμε εξαντλήσει την τετραετία. Πολλοί είναι αυτοί που πίστευαν ότι θα ενδώσουμε στον δημοσκοπικό πειρασμό. Το διέψευδα κατηγορηματικά.

Πλεόν νομίζω μας πιστεύετε όταν μιλάμε για εξάντληση της τετραετίας. Ουδέποτε επιδίωξα το τοξικό κλίμα» ανέφερε ο πρωθυπουργός ερωτώμενος για το χρόνο των εκλογών και την τοξικότητα του προεκλογικού σκηνικού.

Παράλληλα, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου από την Αλεξανδρούπολη, ανέφερε: «Οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται για πόλωση ένταση που παραπέμπουν σε εποχές μνημονίων. Εμείς θα μιλάμε γ αυτά που έχουμε κάνει και αυτά που θέλουμε να κάνει.

Η αντιπολίτευση προσφεύγει στην τοξικότητα, μου κάνει εντύπωση η πλήρης ένδεια προτάσεων για το μέλλον της χώρας. Αυτό θα αναδειχτεί και θα το αναγνωρίσουν οι πολίτες. Έχουμε 3,5 χρόνια κυβερνητικής θητείας, έχουμε αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότητα μεγάλες κρίσεις και έχουμε υλοποιήσει το προεκλογικό μας σχέδιο».

Για την κηδεία του τέως βασιλιά

Έκανα μια δήλωση μετά το θάνατο του τέως βασιλέα, που τοποθετήθηκα με σαφήνεια. Με το θάνατό του γράφεται και σε τυπικό επίπεδο ο επίλογος ενός κεφαλαίου που έχει κλείσει. Η Ιστορία θα κρίνει τον Κωνσταντίνο δίκαια και αυστηρά.

Είχα την ευκαιρία να συλλυπηθώ την οικογένειά του. Δεν βλέπω εντάσεις. Βλέπω μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναμόχλευση, που ίσως είναι χρήσιμη για νεότερες γενιές που ίσως δεν γνωρίζουν την ιστορία. Η κυβέρνηση πήρε μια απόφαση απολύτως σωστή. Θα κηδευτεί ως ιδιώτης και όχι ως αρχηγός κράτους, γιατί ήταν «αρχηγός του βασιλείου της Ελλάδας» που δεν υπάρχει πια.

Θα τελεστεί με τελετουργικό που επιβάλλεται στην ιστορική του διαδρομή, θα ταφεί στους οικογενειακούς τάφους στο Τατόι. Θα ενθάρρυνα όλους και όλες, με αφορμή το γεγονός, η αναμόχλευση της ιστορίας να γίνει χωρίς τις εντάσεις και προσπάθεια πολιτικοποίησης ενός ζητήματος που ανήκει στην Ιστορία και θα κριθεί από αυτή.

«Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο»

Θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προκλήσεων και των αναπτυξιακών προκλήσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ