«Δυστυχώς έφυγε από κορονοϊό. Νοσηλευόταν 20 μέρες στο νοσοκομείο “Σωτηρία” και έφυγε από την ζωή χθες το βράδυ στις 10. Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή στο χωριό Ελαιώνα στον Πύργο της Ηλείας. Μπορεί να καταγόταν από την Θεσσαλονίκη, ωστόσο λάτρευε το χωριό μου. Είχαμε φτιάξει εκεί ένα σπίτι με πολλά λουλούδια το οποίο υπέρ αγαπούσε το έλεγε “ο παράδεισος μου”».
Σύμφωνα με την κα Αθανασία Τσιρώνη ο πρόεδρος της Βαρβακείου το τελευταίο διάστημα δεν κατέβαινε στην αγορά και το μόνο που απολάμβανε ήταν τις βόλτες με τον σκύλο του στην περιοχή της Γλυφάδας.
«Όλα ξεκίνησαν εντελώς ξαφνικά. Την μια μέρα έκανε έναν πυρετό δεν είχε κάποιο άλλο σύμπτωμα και την άλλη μέρα νοσηλεύτηκε. Το τελευταίο διάστημα δεν κατέβαινε στην Βαρβάκειο έμενε στο σπίτι στη Γλυφάδα. Έπαιρνε τον σκύλο του και πήγαιναν βόλτα αυτό του άρεσε να κάνει».
ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε από κορονοϊό ο πρόεδρος της Βαρβακείου Αγοράς Κλεάνθης Τσιρώνης
Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό χθες το βράδυ, ο πρόεδρος της Βαρβακείου Αγοράς, Κλεάνθης Τσιρώνης.
Όπως αναφέρει στο newsit.gr συγκλονισμένη η σύζυγος του Αθανασία Τσιρώνη όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 20 ημέρες, όταν άγνωστο πως, ένας πυρετός έγινε η αφορμή ώστε από την μια μέρα στην άλλη ο πρόεδρος της Βαρβακείου Αγοράς να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.
Δείτε παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει ως πρόεδρος της Βαρβακείου:
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr

-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ3 ημέρες πριν
Κρήτη: Ξέσπασε ο Γιώργος Στρατάκης για την υπεξαίρεση: «Δεν με αγγίζει η λασπολογία – Σεβαστείτε την οικογένειά μου»
-
GOOD NEWS2 ημέρες πριν
Κρητικόπουλα για φίλημα – Βρήκαν τσαντάκι με 4.500 ευρώ και το παρέδωσαν!
-
XANIA2 ημέρες πριν
Ωραίος, επιβλητικός και… Κρητικός – Ο 19χρονος εύζωνας που μας γέμισε περηφάνια!
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
Ο Γιώργης μάς έδειξε πώς κλαδεύουν το κρασάμπελο στην Κρήτη!