Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Έκκληση να βρεθεί άμεσα μόσχευμα για 8χρονη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μάχη για να βρεθεί μόσχευμα καρδιάς για τη μικρή Χριστίνα, ένα 8χρονο κορίτσι από την Πάτρα που έχει διαγνωστεί με οξεία μυοκαρδίτιδα και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, δίνουν οι γιατροί που την έχουν αναλάβει. Το παιδί αντιμετωπίζει και νεφρολογικά προβλήματα, γι’ αυτό και κάθε λεπτό είναι κρίσιμο για τη ζωή του.
Συναγερμός έχει σημάνει και στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, ο οποίος πραγματοποιεί αγώνα δρόμου για τον εντοπισμό ενός μοσχεύματος ακόμα και από το εξωτερικό. Τα διαθέσιμα μοσχεύματα που υπάρχουν στη χώρα μας δεν είναι πολλά, καθώς λίγοι άνθρωποι παίρνουν την απόφαση για δωρεά οργάνων. Την κατάσταση έχει επηρεάσει αρνητικά και η πανδημία του κορονοϊού.

Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version