Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Παρθένα Κουτμερίδου: «Φανατικός αντιεμβολιαστής ο σύζυγός της» – Τι αποκαλύπτει ο γυναικολόγος της

Δημοσιεύτηκε

στις

Κουτμερίδου
Διαφήμιση
Διαφήμιση
66 Shares

Η Παρθένα Κουτμερίδου, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, εξέπνευσε στη ΜΕΘ του «Αγίου Λουκά» Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό.

Η Πάττυ, όπως τη φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, ήταν έγκυος στον 7ο μήνα, όταν νόσησε και δεν είχε εμβολιαστεί κατά της COVID-19.

Ο γυναικολόγος της υποστήριξε πως την προέτρεψε να εμβολιαστεί ενώ την απέτρεψε «ο σύζυγός της που είναι φανατικός αντιεμβολιαστής».

Η Παρθένα Κουτμερίδου εισήχθη αρχικά στο Ιπποκράτειο, όμως λόγω της εγκυμοσύνης της μεταφέρθηκε στον Άγιο Λουκά. Οι γιατροί κατάφεραν να πάρουν το παιδί με καισαρική και έδιναν μάχη να κρατήσουν στη ζωή και τη μητέρα. Δυστυχώς, η Παρθένα έχασε τη ζωή της, νικημένη από τον κορονοϊό. «Την συμβούλευα να εμβολιαστεί αλλά φοβόταν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επανειλημμένα προσπάθησα να πείσω αυτή τη γυναίκα αλλά απ’ ότι καταλαβαίνω, ο σύζυγός της που είναι φανατικός αντιεμβολιαστής την απέτρεψε από το να εμβολιαστεί. Την θεωρούσα φίλη μου», είπε ο γυναικολόγος της Παρθένας στο MEGA. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο σύζυγός της, όταν ερχόταν στις επισκέψεις και άκουγε για τον εμβολιασμό «ήταν σφιγμένος γιατί εγώ επέμενα να κάνει το εμβόλιο».

Ο γυναικολόγος υποστήριξε ότι είχε συμβουλέψει επανειλημμένα την Παρθένα να εμβολιαστεί, «το έλεγα ακόμα και φορτικά. Μου απαντούσε πως θα εμβολιαζόταν μετά τον τοκετό. Λυπάμαι… Λυπάμαι…». «Είμαι επαγγελματίας γιατρός και τόσα χρόνια μάχιμος και έχω το θάρρος της γνώμης μου. Από τη στιγμή που η Γυναικολογική Εταιρεία τον Μάιο του 2021 είπε να εμβολιάζονται οι έγκυες, εγώ σύστησα σε όλες τις γυναίκες να εμβολιαστούν». «Εγώ ποτέ δεν είπα να μην κάνει εμβόλιο. Ποτέ δεν έδωσε συνέντευξη ο πατέρας της. Εγώ ήμουν τελείως στα χαμένα και δεν ήξερα πως να αντιδράσω. Χαίρομαι που θα αποκαταστήσω την αλήθεια. Το οφείλω στην μνήμη της. Θλίβομαι…», επεσήμανε ο γυναικολόγος.

Κουτμερίδου
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap