Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στο Λουτράκι: Καρχαρίας έφτασε δίπλα σε λουόμενο!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα, περίπου στις 15:00, στην παραλία του Λουτρακίου μπροστά από τις καφετέριες (εκεί που γίνονται τώρα τα έργα).

Σύφωνα με την τοπική ιστοσελίδα korinthiannews.gr περίοικοι φώναζαν σε έναν (και μοναδικό) λουόμενο να βγει έξω από τη θάλασσα καθώς ήταν κοντά του ένα μεγάλο ψάρι!

«Όπως πληροφορηθήκαμε από αυτόπτες μάρτυρες στην αρχή θεώρησαν ότι πρόκειται για σκυλόψαρο αλλά το πτερύγιο στο πίσω μέρος έδειχνε ότι πρόκειται για μικρό καρχαρία (περίπου 3 μέτρα)», σημειώνουν.

Ο λουόμενος που ευτυχώς δεν ήταν στα βαθιά βγήκε έντρομος από τη θάλασσα με το ψάρι να φτάνει σε απόσταση περίπου 4 μέτρων από εκεί …που σκάει το κύμα!!!

Όσοι έτυχε να βρεθούν στο σημείο και είδαν τι συνέβη …δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση είναι ότι μεγάλο αυτό ψάρι έφτασε τόσο κοντά στην ακτή!!! Συνήθως βρίσκονται σε πιο βαθιά νερά!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version