Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Παγώνη: Ελεγχόμενοι οι δείκτες-Να ανοίξουν όλα τα σχολεία και οι μετακινήσιες μεταξύ νομών

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Θετική για να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα εμφανίστηκε σήμερα η Ματίνα Παγώνη, καθώς, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «πάμε καλύτερα αλλά χρειάζεται προσοχή».
Σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, το επόμενο μέλημα της κυβέρνησης θα πρέπει να είναι το άνοιγμα των γυμνασίων και λυκείων της χώρας και μάλιστα την επόμενη εβδομάδα.
«Πρέπει την επόμενη εβδομάδα να ανοίξουν τα σχολεία και μάλιστα με προσοχή με τεστ σε καθηγητές και τα παιδιά» τόνισε μιλώντας στον Σκάι.
Όπως η ίδια επεσήμανε, με τις παραμέτρους και τα στοιχεία που υπάρχουν αυτή την στιγμή, μπορούν να ανοίξουν τονίζοντας πως οι δείκτες τώρα είναι ελεγχόμενοι.

Η ίδια ανέφερε πως οι θάνατοι μειώθηκαν αυτοί που δεν μειώθηκαν είναι οι διασωληνωμένοι.
«Πάμε καλύτερα αλλά χρειάζεται προσοχή», σημείωσε χαρακτηριστικά

Σχετικά με τις μετακινήσεις από νομό σε νομό τόνισε πως πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία πρώτα και μαζί με το σχολεία να ανοίξουν και οι μετακινήσεις από νομό και νομό γιατί θα υπάρχει θέμα στις μετακινήσεις.
 

Σε τρεις εβδομάδες η εστίαση

 
Για την εστίαση, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών δήλωσε ότι μπορεί να ανοίξει σε 3 βδομάδες, δηλαδή αρχές Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα αναφέρθηκε στα εστιατόρια και τα καφέ ενώ εξέφρασε ενδοιασμούς για τα μπαρ λόγω του ότι υπάρχουν όρθιοι.
Παράλληλα, η ίδια ανέφερε πως συγκριτικά με το πληθυσμό τα τεστ δεν είναι πολλά και τόνισε την αναγκαιότητα να γίνονται πολλά τεστ.
Σχετικά με τις ουρές στο άνοιγμα των καταστημάτων η ίδια είπε πως μέσα στα καταστήματα φάνηκε ότι τηρήθηκαν οι αποστάσεις ενώ έξω οι αποστάσεις δεν ήταν οι απαιτούμενες.
Σχετικά με εμβόλια είπε πως δεν προχωρά γρήγορα ο εμβολιασμός και επεσήμανε ότι πρέπει να προχωρήσουμε με γρηγορότερους ρυθμούς με τα υπάρχοντα εμβόλια.
 
Πηγή:cnn

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap