ΕΛΛΑΔΑ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι δηλώσεις του «χασάπη» της δικογραφίας – Αρνείται την εμπλοκή
Μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο Ανδρέας Στρατάκης, γνωστός και ως ο «χασάπης» της δικογραφίας
Καθώς οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ συνεχίζονται, ο ελαιοπαραγωγός από την Κρήτη, Ανδρέας Στρατάκης, αναφερόμενος στη δικογραφία ως ο «χασάπης», διαψεύδει κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.
Οι σχέσεις με τον Μάκη Βορίδη και οι κατηγορίες
«Δεν ζήτησα ποτέ τίποτα από τον Μάκη Βορίδη», υποστήριξε ο πρώην αγροτοσυνδικαλιστής, Ανδρέας Στρατάκης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Συμπλήρωσε μάλιστα, πως «οι σχέσεις μας και οι επαφές μας είναι ανθρώπινες». Τόνισε, επίσης, με έμφαση: «Έχουμε φτάσει η δικογραφία να γίνεται φέιγ βολάν». Αυτό το τμήμα (H2) του κειμένου αναλύει τις δηλώσεις του Στρατάκη για τις σχέσεις του.
Ο Ανδρέας Στρατάκης, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως ο «χασάπης» της δικογραφίας, είχε μιλήσει τις προηγούμενες ημέρες στο ΚΡΗΤΗ TV. Είχε υποστηρίξει τότε: «Αν παραβρέθηκα σε ένα τραπέζι, αν ο Μάκης ο Βορίδης βάφτισε τον εγγονό μου, αν η Ντόρα Μπακογιάννη ήρθε στο οινοποιείο της Ένωσης Ηρακλείου, αν αυτές είναι κατηγορίες, τις αποδέχομαι. Είμαι ένοχος. Αν με αυτά δικάζουν, καταδικάζουν ανθρώπους, λασπώνουν συνειδήσεις, διαλύουν σπίτια και οικογένειες…».
Το ζήτημα των επιδοτήσεων και η λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο Ανδρέας Στρατάκης ανέφερε ακόμη ότι η επιδότηση που λαμβάνει – «με 1.500 ελαιόδεντρα, με 7 στρέμματα αμπέλι και 60 επιδοτούμενα ζώα – δεν υπερβαίνει τα 4.000 ευρώ». Η επιδότηση αυτή, όπως δήλωσε, δηλώνεται κανονικά στο πόθεν έσχες του.
Για το θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ, είχε εκφράσει την άποψη πως έχουν γίνει «τα Σόδομα και Γόμορρα» εδώ και πολλά χρόνια. «Έπρεπε να είχε κλείσει ο ΟΠΕΚΕΠΕ το 2015 και να μην υπάρχει, να υπάρχει κάτι άλλο. Μόνο το 2022-2023 δόθηκαν οι επιδοτήσεις σε όλη την επικράτεια χωρίς ελέγχους. Όποιος δήλωνε ό,τι δήλωνε έπαιρνε χρήματα», συμπλήρωσε.
videocredit: krhthtv

-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Αιφνίδιες ακυρώσεις παραγγελιών σε πολυτελή 4Χ4: Μυστήριο στην αγορά αυτοκινήτων
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Υπαίθρια διανυκτέρευση για εκατοντάδες μετανάστες στο λιμάνι
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
«Ναυάγησε» η φιλοξενία των 442 μεταναστών στην Αγυιά – Επιστροφή στο Ρέθυμνο με αδιευκρίνιστο προορισμό
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: 68χρονη πέθανε ξαφνικά μετά από αδιαθεσία