Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Ο «ιπτάμενος ιερέας» ξαναχτύπησε στην πρώτη Ανάσταση στη Χίο | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με λαμπρότητα τελέστηκε στην Χίο η πρώτη Ανάσταση, με εκατοντάδες πιστούς να κατακλύζουν τον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελιστρίας, τηρώντας τα μέτρα για τον κορονοϊό.

«Ανάστα ο Θεός, κρίνον τήν γην, ότι σύ κατακληρονομήσεις εν πάσι τοις εθνέσι» έψαλε ο ιερέας π. Χριστοφόρος Γουρλής και αμέσως μετά η εκκλησία σείστηκε από τους χτύπους των Σημάντρων που σήμαναν τη νίκη του Θεανθρώπου επί του Θανάτου.

Ο γνωστός κι ως «ιπτάμενος ιερέας» σκόρπισε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο δαφνόφυλλα, σύμβολα της νίκης του Χριστού, την ώρα που οι πολυέλαιοι της εκκλησίας κουνήθηκαν -σαν από σεισμό- και οι πιστοί χτύπησαν τις πάγκες, τα στασίδια, συμμετέχοντας με αυτό τον ιδιαίτερα ηχηρό τρόπο στη χαρμόσυνη είδηση της Ανάστασης του Κυρίου.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη Ανάσταση:

Πηγή: newsbeast.gr

Φωτο: politischios.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version