Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χειροπέδες σε μητέρα μαθητή που αρνείται το self test για τον γιο της

Δημοσιεύτηκε

στις

συνεληφθη μητερα εκανε μηνυση σε εκπαιδευτικους
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί στην μητέρα που υπέβαλε μήνυση κατά των εκπαιδευτικών επειδή ο διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη αρνήθηκε να επιτρέψει την είσοδο του γιου της στο σχολείο, χωρίς βεβαίωση self test.

Σύμφωνα με το Grtimes.gr αστυνομικοί την συνέλαβαν πριν από λίγο, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασία με την αιτιολογία πως είχε αναρτημένο “εμπρηστικό” κείμενο, στη σελίδα της στο Facebook.

Η μητέρα του παιδιού που κατέθεσε μήνυση στον εισαγγελέα κατά παντός υπευθύνου, έχει προχωρήσει σε σειρά παραληρηματικών αναρτήσεων στον προσωπικό της λογαριασμός στο Facebook, για το συγκεκριμένο θέμα.

“Το σχέδιο τους είναι να αρπάζουν τα παιδιά σε δομές και να τα διασωληνωνουν.Το δηλώσανε οι ίδιοι τους ότι 1στα 3 παιδιά θα διασωληνωνεται στις ΜΕΘ!Πως το ξέρουν και το δηλώνουν; Δεν σας υποκινεί την περιέργεια“, γράφει σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές καλώντας παράλληλα τους γονείς να “αντιδράσουν”.

Αυτόφωρο για όσους αντιδρούν στα self-test

Νωρίτερα , ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, παρήγγειλε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή το περιστατικό στο 1ο ΓΕΛ Ευόσμου ζητώντας να σχηματιστεί δικογραφία σχετικά με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης από πολίτες που καλούν τους μαθητές να πηγαίνουν στα μαθήματα χωρίς τα απαραίτητα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού.

Επίσης καλούν τους γονείς μαθητών να υποβάλουν μηνύσεις σε διευθυντές σχολείων για τον ίδιο λόγο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ