Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βρέφος 3 μηνών εσπευσμένα στην εντατική με κορονοϊό

Δημοσιεύτηκε

στις

βρέφος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο κορονοϊός δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις και αυτό δυστυχώς αποδείχθηκε για ακόμα μια φορά. Ένα βρέφος νόσησε και τα έντονα συμπτώματα που παρουσίασε, ανάγκασαν τους γονείς του, να το μεταφέρουν εσπευσμένα σε νοσοκομείο της πόλης. Εκεί οι γιατροί πήραν την απόφαση να βάλουν το αγγελούδι στην εντατική, με τις επόμενες ώρες να χαρακτηρίζονται κρίσιμες.

Ενα ακόμη βρέφος μεταφέρθηκε εκτάκτως χθες βράδυ (27-01-2022) στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο με κορονοϊό. Σύμφωνα με πληροφορίες το αγγελούδι, μόλις 3 μηνών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου, καθώς η κατάστασή του θεωρήθηκε ιδιαίτερα σοβαρή από τους γιατρούς.

Να σημειωθεί πως οι εισαγωγές παιδιών στο νοσοκομείο με κορονοϊό έχουν αυξηθεί κατακόρυφα με αποτέλεσμα η Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ να έχει γεμίσει, καθώς μόνο χθες 10 παιδιά νοσηλεύτηκαν.

Σύμφωνα με το tempo24, οι νοσηλείες στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας έχουν αυξηθεί. Χθες υπήρχαν 228 ασθενείς με το πανεπιστημιακό νοσοκομείο να έχει “επιστρατεύσει” 8 κλινικές για να  μπορέσει να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ