Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συναγερμός στον Βόλο από την εξαφάνιση δύο 13χρονων κοριτσιών

Δημοσιεύτηκε

στις

Βόλος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις 19 Μαΐου 2021 μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους στην περιοχή του Βόλου, οι ανήλικες Ευγενία Τ., 13 ετών, και Αλίκη Τ., 13 ετών.

Η ανήλικη Ευγενία Τ. έχει ύψος 1.60 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια και γυαλιά μυωπίας.

Η ανήλικη Αλίκη Τ. έχει ύψος 1.65 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη ζακέτα, μαύρο τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

 

Νεότερη ενημέρωση 09:04

Στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης εντοπίστηκαν τα δυο 13χρονα κορίτσια που είχαν εξαφανιστεί από το Βόλο, λίγο μετά τις 8 το πρωί της Πέμπτης (20/05).

Οι δύο 13χρονες, φίλες από μικρά παιδιά εξαφανίστηκαν από το πρωί της Τετάρτης στον Βόλο, οι γονείς τους δήλωσαν ότι δεν πήγαν στο σχολείο και δεν επέστρεψαν στα σπίτια τους και η Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα.

Μάλιστα το ένα από τα δυο κορίτσια, είχε πάρει χρήματα από το σπίτι του.

Τελικά, τα δυο κορίτσια εντοπίστηκαν στη Θεσσαλονίκη, έχοντας ως προορισμό το σπίτι της γιαγιάς της μιας εκ των δυο, ενώ και οι δυο 13χρονες είναι καλά στην υγεία τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ