Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βιασμός 15χρονου: Έρχονται νέες συλλήψεις – Άφαντος ο «αρχηγός» των βασανιστηρίων

Δημοσιεύτηκε

στις

ιλιον βιασμος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη φυλακή οδηγήθηκαν οι τρεις από τους έξι συνολικά ανηλίκους που έχουν συλληφθεί για τη φρικτή υπόθεση του βιασμού 15χρονου συμμαθητή τους στο Ίλιον.

Στον τέταρτο, που δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη για λίγες ημέρες, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της παρακολούθησης από κοινωνικό λειτουργό και της υποχρεωτικής εμφάνισής του στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του.

Οι υπόλοιποι δυο κατηγορούμενοι συναίνεσαν στην κράτησή τους για μια επιπλέον ημέρα και θα απολογηθούν την προσεχή Τρίτη.

Κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατοχή ναρκωτικών και πορνογραφία ανηλίκων.

Σοκάρουν οι απολογίες τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία τους οι ανήλικοι ομολόγησαν εν μέρει τις πράξεις που τους αποδίδονται, αρνούμενοι ωστόσο ότι διέπραξαν το αδίκημα του βιασμού σε βάρος του 15χρονου.

Οι κατηγορούμενοι έκαναν λόγο για σεξουαλικές πράξεις στο πλαίσιο ερωτικού πειραματισμού, με εναλλασσόμενους ρόλους, χωρίς τη χρήση απειλής ή βίας.

Οι εξηγήσεις που έδωσαν πάντως δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα και για το λόγο αυτό ομόφωνα τους έδειξαν το… δρόμο της φυλακής.

Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης για την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, αναμένονται έξι νέα εντάλματα.

Τα δύο αφορούν σε δύο 15χρονους που δεν είχαν εντοπιστεί από τους Αστυνομικούς κατά την διάρκεια των ερευνών. Ο ένας εμφανίστηκε στις Αρχές, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε λήξει το αυτόφωρο.

Ο δεύτερος δεν έχει εντοπιστεί και εκτιμάται ότι ίσως έχει φύγει από τη χώρα. Πηγαίνει σε διαφορετικό σχολείο με το παιδί που κατήγγειλε το βιασμό του, ήταν όμως στην ίδια τάξη στο φροντιστήριο. Ο καταγγέλλων φέρεται να έχει υποστηρίξει ότι ήταν ο συγκεκριμένος έφηβος που είχε την ιδέα για όσα επακολούθησαν.

Τον υπέδειξε επίσης ως το άτομο που έστειλε τα βίντεο που τραβούσαν κατά την διάρκεια των καταγγελλόμενων πράξεων τους σε κινητά άλλων μαθητών.

Τα άλλα τέσσερα εντάλματα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφορούν σε κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, τα οποία φέρονται να ήταν μπροστά, χωρίς όμως ο 15χρονος να τους έδωσε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο.

Πηγή: cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ