Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τέταρτη σύλληψη – Χειροπέδες σε 36χρονο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι συνελήφθη ένας 36χρονος που κατηγορείται ότι βίασε επί πληρωμή την ανήλικη από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας ήρθε σε επαφή με την 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια αφού έκλεισε ραντεβού μαζί της την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι ο τέταρτος που συλλαμβάνεται με την κατηγορία του βιασμού της ανήλικης, καθώς τις προηγούμενες ημέρες οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άλλους τρεις.  Το πρωί της Κυριακής (16.10.2022) μετά τις 10 το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ τις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθούν άλλα δύο με τρία εντάλματα σύλληψης για άτομα που έχουν αναγνωριστεί από την 12χρονη. Οι αστυνομικοί συλλέγουν τις τελευταίες πληροφορίες για την υπόθεση και είναι θέμα χρόνου να περάσουν και άλλοι την πόρτα των δικαστηρίων της οδού Ευελπίδων.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συνελήφθη με ένταλμα 36χρονος ημεδαπός που κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Ο κομβικός ρόλος του «Μιχάλη»

Την ίδια στιγμή στο «μικροσκόπιο» των Αρχών -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- βρίσκονται ακόμα τέσσερα άτομα, ενώ άνθρωπος «κλειδί» εκτός από τον Ηλία Μίχο θεωρείται και ένας ακόμα άνδρας με το όνομα «Μιχάλης».

Οπως αναφέρει το Star τα «ραντεβού» της 12χρονης στον Κολωνό, δεν τα έκλεινε μόνο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. Ενεργό ρόλο φέρεται να είχε ακόμη ένας άνδρας, για τον οποίο μάλιστα η 12χρονη μίλησε αρκετή ώρα στην κατάθεση που έδωσε στην παιδοψυχολόγο.

Πρόκειται για τον «Μιχάλη», ο οποίος είναι κάτω των 30 ετών, περίπου 25 ετών, και είναι κάτοικος Γλυφάδας. Φέρεται να έκλεινε ραντεβού στην 12χρονη μέσω του Instagram, εκτός, δηλαδή, από το viber όπου κι εκεί κλείνονταν ραντεβού. Η πρώτη επαφή με την ανήλικη φέρεται να έγινε τον Απρίλιο, περίπου την ίδια περίοδο που ξεκίνησε και ο εφιάλτης με τον 53χρονο Ηλία Μίχο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Μιχάλης» φέρεται να έστειλε στην 12χρονη μήνυμα στο messenger και να της γράφει ένα μήνυμα «τι κάνεις». Το παιδί φέρεται να απάντησε στο μήνυμα μετά από παρότρυνση του 53χρονου Ηλία Μίχου και έπειτα να ανέλαβε και τις συνομιλίες της. Ο «Μιχάλης» νόμιζε κατά τα φαινόμενα πως μιλά με μια 16χρονη κοπέλα, όμως στην πραγματικότητα επικοινωνούσε με τον 53χρονο.

Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ο «Μιχάλης», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έστελνε μηνύματα στη μικρή στην εφαρμογή Instagram ότι θέλει να συναντήσει κάποιους φίλους του και στη συνέχεια κλείνονταν τα ραντεβού, πάντα στον Κολωνό και μέσα σε αυτοκίνητα με «αντίτιμο» 50 ευρώ.

Η 12χρονη συμπλήρωσε στην κατάθεσή της πως ποτέ δε γνώρισε τον «Μιχάλη» από κοντά και πως όλα τα χρήματα τα έπαιρνε ο 53χρονος Ηλίας Μίχος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, το παιδί υποστήριξε στην κατάθεσή του επίσης ότι ο Ηλίας Μίχος και ο «Μιχάλης» δε γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Οι Αρχές εξετάζουν, ωστόσο και το σενάριο ο «Μιχάλης» να μην είναι υπαρκτό πρόσωπο, αλλά να είναι κάποιο ψεύτικο προφίλ που δημιούργησε ο Ηλίας Μίχος.

 

Πηγή: newsit

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ