Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βγήκε το πόρισμα – Από τι πέθανε η σπιτονοικοκυρά της Πισπιρίγκου

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραδόθηκε στην Εισαγγελία Πατρών το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης δύο ιατρών του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς των Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου, επί της οδού Μπιζανίου. Σύμφωνα με το pelop.gr, το πόρισμα συνταυτίζεται πλήρως με το πιστοποιητικό θανάτου της 59χρονης, γεγονός που σημαίνει ότι αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια.

Το πόρισμα, εν τέλει, είναι σύμφωνο με τις καταθέσεις των θεραπόντων ιατρών της εκλιπούσης και κατ’ ακολουθία με το εκδοθέν πιστοποιητικό θανάτου, στο οποίο -ως γνωστόν- αναφέρεται παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα η «προχωρημένη σηψαιμία».

Έτσι, μετά από αυτή την εξέλιξη αποκλείεται το ενδεχόμενο εκταφής της σορού της γυναίκας και αναμένεται, σύντομα, να γίνει γνωστό από την Εισαγγελία Πατρών το εάν θα υπάρξει ποινική διαδικασία σε σχέση με «δευτερεύοντα» ζητήματα της υπόθεσης ή αν η δικογραφία τεθεί στο αρχείο.

Νέα αναβολή για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Νέα αναβολή για να απολογηθεί, πήρε για τις 21 Δεκεμβρίου η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη, που είναι προφυλακισμένη, για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, είχε κληθεί από την ανακρίτρια σε απολογία, για τη δολοφονία των δύο μικρότερων παιδιών της Μαλένας και Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, δια του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια, υπέβαλλε αίτηση, ζητώντας νέους μάρτυρες, ιατροδικαστές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ