Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο συνεργάτρια του Γιώργου Παπαδάκη – «Ράγισαν» καρδιές στην εκπομπή | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Παπαδάκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που ενεπλάκη τα ξημερώματα της Πέμπτης 1/4 σε τροχαίο στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος του Σταυρού της Αγίας Παρασκευής .

Όπως ανέφερε on air ο Γιώργος Παπαδάκης η γυναίκα ήταν συνεργάτρια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» σε μία άκρως συγκινητική στιγμή όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι δάκρυσαν.

«Εδώ είναι η κάμερα 3, εδώ καθόταν το Μαράκι. Η Μαρία Μάτσα ήταν δυστυχώς το θύμα του τροχαίου που είχαμε το πρωί στην Μεσογείων. Πέρασαν κι άλλοι συνάδελφοι και είδαν το κορίτσι ξαπλωμένο, πήγαμε στον τόπο του συμβάντος, πήγαμε στο ΚΑΤ, όμως το Μαράκι παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε μία ώρα μετά. Λίγη ώρα πριν έρθει στην εκπομπή να πιάσει δουλειά… Είμαστε όλοι συντετριμμένοι».

«Θα θέλαμε να την αναπαύσει ο Θεός, ένα υπέροχο παιδί, ένα υπέροχο πλάσμα. Μαράκι καλό ταξίδι» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαδάκης.

Το τροχαίο συνέβη στο ύψος της Αγίας Παρασκευής τα ξημερώματα. Το αυτοκίνητο κινείτο στο ρεύμα προς Μαραθώνα όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, καθώς έβγαινε από τη γέφυρα που βρίσκεται στον Σταυρό χτύπησε στα προστατευτικά. Το ΙΧ ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και ένα δεύτερο διερχόμενο όχημα χτύπησε πάνω του, χωρίς να τραυματιστεί ο οδηγός.

Η εκπομπή αφιέρωσε λίγα λεπτά και μετέδωσε ένα βίντεο για την άτυχη γυναίκα.

«Ένας δικός μας άνθρωπος “έσβησε” στην άσφαλτο σήμερα τα ξημερώματα».

Πώς έγινε το τροχαίο

Σημειώνεται, πως το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 5:00 τα ξημερώματα, στην Λεωφόρο Μεσογείων, μετά τη γέφυρα, στο ρεύμα προς Ραφήνα, όταν η οδηγός του οχήματος, που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο χτύπησε στις προστατευτικές μπαριέρες και στο τοιχίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και στη συνέχεια να καταλήξει…

Το αυτοκίνητο έκανε μια τρελή πορεία τουλάχιστον 100 μέτρων, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ενώ δευτερόλεπτα μετά, ένα άλλο διερχόμενο όχημα έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο της άτυχης οδηγού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ