Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρομακτική έκρηξη σε κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού – Βομβαρδισμένο τοπίο η περιοχή

Δημοσιεύτηκε

στις

έκρηξη Συγγρού
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί σε 6ωροφο κτίριο στη λεωφόρο Συγγρού, στον αριθμό 3.

Από την έκρηξη έχει τραυματιστεί ένας άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Έρευνες διεξάγονται για τα αίτια της έκρηξης. Στην περιοχή βρίσκονται αυτή την ώρα πυροτεχνουργοί του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ), προκειμένου να διερευνηθεί αν υπήρχε εκρηκτικός μηχανισμός.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται, πάντως, είναι η έκρηξη να προήλθε από φιάλη υγραερίου, καθώς ολόκληρη η περιοχή μυρίζει υγραέριο.

 

Υπάρχει ένας πολυτραυματίας – εγκαυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Λαϊκό Νοσοκομείο». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραυματίας, ο οποίος είναι 78 ετών, έχει τις αισθήσεις του και οι γιατροί προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του.

Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά, η οποία λίγο πριν τις 8 το πρωί, τέθηκε υπό έλεγχο. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Κλειστά είναι αυτή την ώρα και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Συγγρού.

Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή πού σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκε τόσο στα νότια προάστια, όπως το Καλαμάκι, όπως και σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας. Ζημιές έχουν προκληθεί και στα απέναντι κτίρια. Μικρές ζημιές και στο κτίριο της Περιφέρειας Αττικής.

Όπως αναφέρει στο Twitter η δημοσιογράφος, Ελένη Βαρβιτσιώτη, «τo ωστικό κύμα ήταν τόσο ισχυρό που τα τζάμια του σπιτιού μου ( μένω στα 100 μέτρα) και της ευρύτερης γειτονιάς έχουν καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό».

https://twitter.com/sokolata_sketi/status/1486209666619215880?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1486209666619215880%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fgreece%2Farticle%2F1205008%2Fishuri-ekrixi-se-ktirio-sti-leoforo-suggrou-enas-traumatias%2F

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ