Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δικηγόρος βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι του με τραύμα στο κεφάλι

Δημοσιεύτηκε

στις

δικηγόρος
Φωτογραφία αρχείου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία από το απόγευμα της Κυριακής (25/04), καθώς βρέθηκε νεκρός 58χρονος δικηγόρος από την Αθήνα στην αυλή του σπιτιού του στην Τροιζηνία. Το θύμα είχε τραύμα στο κεφάλι από μαχαίρι και οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για δολοφονία. Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης είναι ότι στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών, ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες θανάτου. Το θύμα φέρει «χαρακιά» στην κροταφική χώρα και φέρεται να υπέκυψε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Πώς βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του

Τον άτυχο άνδρα, σύμφωνα με το dikaiologitika.gr, βρήκε στο ισόγειο του σπιτιού του, όπου έμενε ο ίδιος, χωρίς τις αισθήσεις του, η 90χρονη μητέρα του και άμεσα ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ στον χώρο πήγαν και γείτονες. Ακολούθως έφτασαν και συγγενείς από κοντινά μέρη. Νωρίτερα, ο αδερφός του 58χρονου δικηγόρου είχε ειδοποιήσει έναν γείτονα και του είπε να πάει στο σπίτι, επειδή τηλεφωνούσε στον άτυχο άνδρα και δεν του απαντούσε. Η μητέρα του μένει σε διαμέρισμα πάνω από το ισόγειο. Πάσχει από άνοια και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο πιθανό κάλεσμα βοήθειας του γιού της που κατοικούσε στον 1ο όροφο. Ο 58χρονος, σύμφωνα με την αυτοψία πρέπει να αιφνιδιάστηκε και να είχε αποκοιμηθεί στο κρεβάτι του, αν και φορούσε το πουκάμισό του και μια φόρμα-παντελόνι.

Οι άνδρες της Αστυνομίας απέκλεισαν άμεσα την περιοχή. Το σπίτι είναι δίπλα στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει τον Γαλατά με την Παλιά Επίδαυρο στον οικισμό «Ψήφτα», κοντά σε λίμνη της περιοχής. Αυτό σημαίνει ότι εάν τελικά ο δικηγόρος δολοφονήθηκε, τότε ήταν εύκολο να διαφύγουν γρήγορα οι δράστες. Όπως έγινε γνωστό, από τους γείτονες δεν άκουσε κανείς κάτι… Στον συγκεκριμένο οικισμό υπάρχουν περίπου 20 σπίτια, αλλά δεν είναι κοντά μεταξύ τους. Περισσότερα στοιχεία θα γίνουν γνωστά με τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας, η οποία συνεχίζει να συλλέγει πληροφορίες μέσω καταθέσεων, ενώ προσπαθούν να βρουν υλικό και από κάμερες.  

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση από το ΑΤ Γαλατά έχουν ήδη λάβει κατάθεση από φίλο του 58χρονου δικηγόρου. Στο πλαίσιο των ερευνών θα εξεταστούν οι υποθέσεις που χειριζόταν ο δικηγόρος, ενώ δεν έχει αποκλειστεί και το ενδεχόμενο ληστείας.

Σημειώνεται ότι ο άτυχος άνδρας είχε δυο παιδιά και είχε χωρίσει από τη σύζυγό του. Τα τελευταία χρόνια συζούσε με μια άλλη γυναίκα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ