Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τριήμερο εθνικό πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη με απόφαση Μητσοτάκη

Δημοσιεύτηκε

στις

Τέμπη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών με τους 36 νεκρούς κηρύσσεται με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

Επίσης, λόγω της σύγκρουσης τρένων στην Λάρισα με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες αναβλήθηκαν οι σημερινές συνεδριάσεις στη Βουλή.

Στους 36 ο αριθμός των νεκρών

Τραγικές είναι οι εξελίξεις μετά τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη και την τραγωδία που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 36, καθώς εντοπίστηκαν τέσσερις σοροί απανθρακωμένες.

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχο Βασίλη Βαθρακογιάννη οι τραυματίες είναι 66 εκ των οποίων οι 6 νοσηλεύονται σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Tέσσερις οι προσαγωγές

Υπενθυμίζεται ότι σε τέσσερις προσαγωγές για την ανείπωτη τραγωδία μετά τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, την ώρα που οι Αρχές δίνουν μάχη στα συντρίμμια για τον εντοπισμό επιβατών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open έχουν εξεταστεί και ολοκληρώσει τις καταθέσεις τους ένας εκ των βασικών υπευθύνων της Hellenic Train, ένας προϊστάμενος στα εκδοτήρια και ένας προϊστάμενος στους μηχανοδηγούς. Την ίδια ώρα υπάρχει αναμονή για την κατάθεση του σταθμάρχη Λάρισας.

Την έρευνα για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έχει αναλάβει το Τμήμα της Τροχαίας της Λάρισας. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για το περιστατικό, ενώ στο Αστυνομικό τμήμα Λάρισας δίνονται ήδη καταθέσεις, ώστε να διερευνηθούν τα αίτια της τραγωδίας.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – Οι σοκαριστικές μαρτυρίες των επιβατών λίγα λεπτά μετά την τραγωδία

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ