Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγικές εξελίξεις στην Άρτα: Σκότωσε τον πατέρα του με πέτρες ο 38χρονος

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις γύρω από το άγριο θρίλερ της Άρτας, με τον γιο να σκοτώνει τον πατέρα του μετά από έντονο καβγά που είχαν μεταξύ τους, δίχως όμως ακόμη να έχει γίνει γνωστή η αιτία! Η άψυχη σορός του άτυχου 68χρονου βρέθηκε σε άθλια κατάσταση και σε μικρή απόσταση από το μαντρί, όπου εντοπίστηκε σώος ο 38χρονος.

 

Σύμφωνα με το newsit, ο γιος υπέδειξε με μεγάλη δυσκολία στους αστυνομικούς το σημείο, όπου δολοφόνησε τον πατέρα του. Βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, που είναι αδύνατον να μιλήσει, δίνοντας περισσότερες περιγραφές για το σοκαριστικό έγκλημα στην Άρτα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος πιθανόν να χτύπησε τον πατέρα του με πέτρες. Η σορός του πατέρα φέρει δαγκωνιές από άγρια ζώα Τώρα αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση, που θα ρίξει «φως» στο πώς έγινε η δολοφονία.\

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version