Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θρίλερ στα Τέμπη: Εντοπίστηκαν ανθρώπινο κρανίο και οστά σε αποθήκη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας 42χρονος, ο οποίος νοικιάζει αποθήκη στην περιοχή του Ευαγγελισμού στα Τέμπη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Κυριακής βρήκε μέσα στην αποθήκη που νοικιάζει, η οποία βρίσκεται σε προαύλιο χώρο μονοκατοικίας που ανήκει σε κάτοικο της περιοχής, ένα ανθρώπινο κρανίο, πλήθος ανθρώπινων οστών και ένα μεταλλικό αντικείμενο που χρησιμοποιείται σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Ο 42χρονος κάλεσε την Αστυνομία και αμέσως κλήθηκε στο σημείο κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας για να κάνει αυτοψία στο χώρο, σύμφωνα με το ieidiseis.gr.

Για το παράξενο αυτό περιστατικό ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας, ο οποίος παρήγγειλε ιατροδικαστική εξέταση για την εξέταση των οστών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version