Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θεσσαλονίκη: 27χρονη μαχαιρώθηκε για λόγους ερωτικής αντιζηλίας

Δημοσιεύτηκε

στις

25χρονη μαχαιρωσε 27χρονη στη θεσσαλονικη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανάστατη η Θεσσαλονίκη από την επίθεση σε 27χρονη. Η ερωτική αντιζηλία «τύφλωσε» την 25χρονη που λίγο αργότερα συνελήφθη και το πρωί πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου της πόλης…

Συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη η επίθεση που δέχτηκε 27χρονη απο 25χρονη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας. Την ακολούθησε και την μαχαίρωσε έξω απο το σπίτι της αδελφής της στην Πυλαία, όπως δείχνουν τα στοιχεία. «Ήρθε από πίσω μου και με μαχαίρωσε» λέει χαρακτηριστικά στο newsit.gr, η άτυχη κοπέλα που τραυματίστηκε. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας της, δεν εμπνέει ανησυχία. Με την ίδια να περιμένει την παραδειγματική τιμωρία της 25χρονης και την κατηγορούμενη να προσπαθεί να δικαιολογήσει την πράξη της.

Ήταν λίγο μετά τις 19:00 χθες Τετάρτη (17-08-2022) όταν η αστυνομία έλαβε κλήση για το αιματηρό περιστατικό. Όπως περιέγραψαν στο newsit.gr η αδελφή και ο γαμπρός της γυναίκας που τραυματίστηκε, όλα έγιναν έξω απο το σπίτι τους.

Η 25χρονη γυναίκα με ένα μαχαίρι στο χέρι τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στον ώμο την άτυχη 27χρονη φωνάζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το θύμα έκανε παράνομη σχέση με τον άνδρα της.

Η 25χρονη φαίνεται πως ακολούθησε την 27χρονη που κατευθυνόταν πεζή προς το σπίτι της και την μαχαίρωσε, ενώ στη συνέχεια το θύμα κατέφυγε για βοήθεια στο σπίτι της αδελφής της που βρισκόταν πολύ κοντά.

Η αστυνομία και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασαν γρήγορα στο σημείο, η 25χρονη συνελήφθη, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου όπου νοσηλέυεται εκτός κινδύνου. Δείτε παρακάτω την άτυχη κοπέλα που τραυματίστηκε.

   

Σήμερα λίγο μετά τις 10:00 το πρωί, η 25χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας πέρασε αμίλητη και με σκυμμένο κεφάλι το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης προκειμένου να απολογηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα για την πράξη της.

Στο newsit.gr μίλησαν ο αδερφός και η μητέρα της 25χρονης κατηγορούμενης. «Η κόρη μου είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Αυτή η κοπέλα διατηρούσε για χρόνια σχέση με τον άντρα της κόρης μου. Να φανταστείτε δύο μέρες έμενε στο σπίτι του και ένα μήνα μαζί με την 27χρονη. Το ήξεραν όλοι, όμως τις κορόιδευε και τις δύο. Δεν ξέρω τι έγινε χθες, όμως η κόρη μου δεν φταίει».

Από την πλευρά του, ο αδελφός 25χρονης μας είπε: «Χθές ο άντρας της αδελφής μου τις κάλεσε και τις δύο για να συναντηθούν και να μιλήσουν για όλα. Βρέθηκαν στην Πυλαία κοντά στο σπίτι της 27χρονης και στη συνέχεια αυτός έφυγε και τις άφησε μόνες. Όμως δεν μπορούσαν να τα βρούν. Τα πράγματα ξέφυγαν απο τον έλεγχο και έγινε αυτό που έγινε. Δεν είχε σκοπό να το κάνει αυτό η αδελφή μου. Δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι θύματα και τα δύο κορίτσια».

Τα όσα έζησε, περιέγραψε στο newsit.gr και ο γαμπρός του θύματος: «Ήμουν μέσα στο σπίτι μου με τη γυναίκα μου και το παιδί μας, το οποίο έχει και πολλά προβλήματα υγείας. Τρώγαμε εκείνη την ώρα και ξαφνικά ακούσαμε φασαρία, φωνές, καυγάδες.

Βγήκαμε έξω να δούμε τι έγινε και είδαμε την αδελφή της γυναίκας μου μαχαιρωμένη και μια άλλη γυναίκα από πάνω της. Προσπάθησα να τελειώσω αυτή την κατάσταση και έσπασα κι εγώ ένα τραπέζι που υπήρχε στην αυλή. Τελικά ευτυχώς ήρθε η αστυνομία και την συνέλαβε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ