Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σταύρος Δογιάκης: Νέα δεδομένα για το θάνατο του Κρητικού

Δημοσιεύτηκε

στις

δογιάκης
protothema
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mετά την καθηγήτρια εγκληματολογίας κυρία Τσουκαλά και ο ειδικός ερευνητής Μανώλης Σφακιανάκης θέτει νέα δεδομένα για το θάνατο του 53χρονου Σταύρου Δογιάκη, του ιδιοκτήτη της πολύ γνωστής ταβέρνας «Κρητικός», στην Παλλήνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός πριν λίγα 24ωρα μέσα στο αυτοκίνητο του, ένα ασημί Smart στον Υμηττό, στη θέση Άη Γιάννης.

Η επίσημη αιτία θανάτου είναι αυτοκτονία, καθώς ο Σταύρος Δογιάκης φαίνεται πως αυτοπυροβολήθηκε δυο φορές, όπως προέκυψε από τη νεκροψία-νεκροτομή της σορού.

Ωστόσο, ο ειδικός ερευνητής Μανώλης Σφακιανάκης ο οποίος είναι και φίλος της οικογένειας Δογιάκη, μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και αποκάλυψε ότι η αστυνομία, παρά το πόρισμα του ιατροδικαστή, ερευνά την υπόθεση θανάτου του επιχειρηματία ως έγκλημα.

Σφακιανάκης: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η αστυνομία το ερευνά ως έγκλημα»

Ειδικότερα, όπως είπε ο Μανώλης Σφακιανάκης: «Η Αστυνομία και η Ασφάλεια Αττικής αυτή τη στιγμή που μιλάμε, διερευνά την υπόθεση θανάτου του Σταύρου Δογιάκη ως έγκλημα. Το γνωρίζω από πρώτη πηγή ότι η αστυνομία το διερευνά ως έγκλημα. Άρα αυτοί που πιστεύουν ότι είναι μια αυτοκτονία, ας το αφήσουνε πιο πέρα αυτό. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει και όταν βγάλει επίσημο δελτίο ότι πρόκειται για αυτοκτονία, θα πειστώ και εγώ ο ίδιος. Αυτό που κάνει εντύπωση όμως είναι ένα. Πώς αυτός ο άνθρωπος μέσα σε πέντε μέρες άλλαξε χαρακτήρα, διάθεση, τα πάντα. Άρα το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι ένα. Γιατί τις τελευταίες 5 μέρες πριν τον θάνατό του άλλαξε η διάθεσή του; Ξέρω τα δύο αδέρφια 25 χρόνια, ποτέ δεν τους έχω δει σε κόντρες και μαλωμένους».

Υπενθυμίζεται πως από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως ο Δογιάκης έστρεψε το όπλο στο στήθος και πυροβόλησε, ωστόσο η πρώτη σφαίρα πέρασε δίπλα από την καρδιά προκαλώντας ένα διαμπερές τραύμα. Μάλιστα, τονίζεται πως θα μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο, αλλά δεν μπορεί να προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα. Τότε ο 53χρονος, ο οποίος είχε πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, φαίνεται πως έστρεψε το 9αρι όπλο στο κεφάλι του και να πυροβολήσει προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατο με την δεύτερη σφαίρα.

Πηγή: thecaller.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ