Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέμπη: Η ανατριχιαστική ανάρτηση του Κώστα Γενιδούνια πριν την τραγωδία

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ανάρτηση που εξελίχθηκε σε ανατριχιαστική προφητεία είχε κάνει την Τρίτη στο facebook o Κώστας Γενιδούνιας πριν την τραγωδία στα Τέμπη.

Επί της ευκαιρίας της επίσκεψης του Πρωθυπουργού στο Κέντρο Διοίκησης, ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ (ΠΕΠΕ) είχε γράψει τα εξής:

“Ο Κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί αύριο στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος διαβάζω μόλις σε site. Μπορεί κάποιος να μας πει που είναι και που λειτουργεί η σηματοδότηση & τηλεδιοικηση στην βόρεια Ελλάδα ; Προς Δράμα δεν υπάρχει , μετά το ΠΛΑΤΥ προς Φλωρινα μονή γραμμή , ενώ προς Αθήνα όλα σβηστά, μετά το τχ1 κόκκινο, σε λειτουργία η Σίνδος, η γραμμή προς Στρυμώνα ζούγκλα . Στην φωτό, οι ετοιμασίες.. Ρε τι ζουμε;;;;;;”

Κάθε άλλο σχόλιο είναι περιττό…

 

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη – Οι σοκαριστικές μαρτυρίες των επιβατών λίγα λεπτά μετά την τραγωδία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version