Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Τα γυρίζει» τώρα ο Μπαλάσκας | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Μπαλάσκας
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αν και επέμεινε στα περί παρερμηνείας και παραποίησης των αρχικών του δηλώσεων, εντούτοις ζήτησε δημόσια συγγνώμη σε αντίθεση με την χτεσινή του ανάρτηση στο facebook που απειλούσε με προσφυγή στη δικαιοσύνη κάνοντας λόγο για εκστρατεία λάσπης σε βάρος του.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός αν και επέμεινε στα περί παρερμηνείας και παραποίησης των αρχικών του δηλώσεων με αφορμή το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, εντούτοις ζήτησε δημόσια συγγνώμη σε αντίθεση με την χτεσινή του ανάρτηση στο facebook που απειλούσε με προσφυγή στη δικαιοσύνη κάνοντας λόγο για εκστρατεία λάσπης σε βάρος του.

«Σαφώς και ζητώ δημόσια συγγνώμη, καθώς δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται» είπε ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας εξήγησε ότι με τη δήλωσή του εννοούσε ότι οι ποινές είναι ελάχιστες, ακόμα και για αυτούς που δολοφονούν και στη συνέχεια καλούν αμέσως την αστυνομία και το παραδέχονται, ενώ δεν θα έπρεπε να είναι.

«Στη συγκεκριμένη δήλωση ατυχώς είπα ότι ο δράστης είναι βλάκας, διότι πίστεψε ότι μπορεί να ξεγελάσει τις αρχές. Μέσα σε 2-3 ώρες προσπάθησε να ξεγελάσει την αστυνομία. Οι ποινές είναι ελάχιστες και εμείς οι μάχιμοι αστυνομικοί έχουμε πρόβλημα να πιάνουμε και να ξαναπιάνουμε τους δράστες», διευκρίνισε.

Και συμπλήρωσε ότι: «Κάποιοι παρεξήγησαν και παρερμήνευσαν τη δήλωσή μου».

Ελέγχεται ποινικά και πειθαρχικά

Υπενθυμίζεται πως για την δήλωσή του ότι «εάν ειδοποιούσε εξαρχής την αστυνομία και επικαλούνταν «βρασμό ψυχής» και «πρότερο έντιμο βίο», ο δολοφόνος της Καρολάιν θα πήγαινε πέντε – έξι χρόνια φυλακή, ο Σταύρος Μπαλάσκας μετά το σάλο που προκλήθηκε σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, γίνεται ΕΔΕ και απειλείται με διαθεσιμότητα.

Παράλληλα ελέγχεται και ποινικά καθώς με εισαγγελική παραγγελία διεξάγεται προκαταρκτική εξέταση στο πλαίσιο της οποίας διερευνάται αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε διάπραξη αδικήματος.

Πηγή: cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ