Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνελήφθη η μητέρα και ο σύντροφός της για τα παιδιά που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια

Δημοσιεύτηκε

στις

ανήλικος
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη της μητέρας των τριών ανήλικων παιδιών -όπου βρέθηκαν το πρωί να ζουν μέσα στο σπίτι τους υπό συνθήκες παραμέλησης ανάμεσα σε κατσαρίδες και ποντίκια- καθώς και του συντρόφου της προχώρησαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. του Αγίου Παντελεήμονα.

Όλα ξεκίνησαν μετά την καταγγελία του εν διαστάσει συζύγου της μητέρας των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από δυο μέρες ο πατέρας των παιδιών πήγε στο τμήμα ασφαλείας του Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε την 30χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, αναφέροντας πως τα παιδιά του ζούσαν σε επικίνδυνες συνθήκες.

Σήμερα το πρωί, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, οι αστυνομικοί του τμήματος μαζί με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σπίτι και πραγματοποίησαν έρευνες κατά την διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε πράγματι ότι τα παιδιά ήταν παραμελημένα, υπήρχαν παντού κατσαρίδες, ενώ η 30χρονη τα έπαιρνε και πήγαινε σε μια εκκλησία της περιοχής όπου ζητιάνευαν όλα μαζί.

Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων, ενώ τόσο η 30χρονη όσο και ο σύντροφος της συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, σωματική βλάβη και εξύβριση. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 54χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο δεν κατάφερε να γλιτώσει.

Δύο αναφορές

Για την κατάσταση όπου ζούσαν τα παιδιά ελληνικής καταγωγής είχαν γίνει δυο αναφορές στο «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με τον πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο.

«Είχαμε δεχτεί δυο τηλεφωνήματα από διαφορετικά άτομα της περιοχής που ανέφεραν τα όσα ζούσαν τα παιδιά. Εμείς φτιάξαμε μια αναφορά και την μεταβιβάσαμε τον Φεβρουάριο, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα μας είχαν γίνει γνωστά μέχρι τότε. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή εισαγγελέα αρχικά στο αστυνομικό τμήμα κι από εκεί στο νοσοκομείο» τόνισε ο κ Γιαννόπουλος.
Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού, σύμφωνα με την οποία τα παιδιά -μεταξύ τριών και εννέα ετών- ζούσαν υπό συνθήκες «φρικτής παραμέλησης».

Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού θα μεταφέρουν τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες» δήλωσε ο πρόεδρος της Οργάνωσης, Κώστας Γιαννόπουλος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ