Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στην Ευελπίδων ο Μάνος Δασκαλάκης

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου καταθέτει, δια των συνηγόρων της, αίτηση αποφυλάκισης, διατυμπανίζοντας την αθωότητά της, ο Μάνος Δασκαλάκης τής δίνει τη χαριστική βολή, καθώς αναμένεται νωρίς το μεσημέρι, να βρεθεί ενώπιον της 18ης ανακρίτριας, για να υποστηρίξει την εναντίον της κατηγορία για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται σύντομα να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να μιλήσει για την ζωή του με την εν διαστάσει σύζυγο του και τα αδικοχαμένα παιδιά τους.

Η μαρτυρία του θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς ενδεχομένως οι αναφορές του στις λεπτομέρειες της κοινής τους ζωής συμπληρώσουν κομμάτια που λείπουν από το πάζλ της πολύκροτης υπόθεσης.

Σε κάθε περίπτωση, δεδομένο θεωρείται πως ο πατέρας των τριών κοριτσιών θα βρεθεί στην αντίθετη πλευρά από την σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου, διαχωρίζοντας τη θέση του από όσα της καταλογίζονται και καταθέτοντας σε βάρος της, ζητώντας κατ’ αρχήν την τιμωρία για τον θάνατο της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας.

Με την κατάθεσή του στην ανακρίτρια, ο Μάνος Δασκαλάκης αναμένεται να αποκτήσει και πλήρη πρόσβαση στη δικογραφία, ενώ θα παρίσταται στο σύνολο της διαδικασίας με την ιδιότητα του διαδίκου.

Νεότερη ενημέρωση

Έφτασε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι στην ανακρίτρια, στην Ευελπίδων, ο Μάνος Δασκαλάκης συνοδευόμενος από δικηγόρους για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών του και της προφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της πρόσελευσής του:

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ