Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στη φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ώρα 02:00 το πρωί. Αμίλητος και φορώντας μάσκα, ο σκηνοθέτης, ηθοποιός και τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, αποχωρεί με χειροπέδες, συνοδεία αστυνομικών από το γραφείο της ανακρίτριας στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων. Λίγη ώρα νωρίτερα και μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, είχε αποφασιστεί η προφυλάκισή του.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης απολογούνταν για πάρα πολλές ώρες ενώπιον της ανακρίτριας, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί το αδίκημα του «βιασμού κατά συρροή».

Ύστερα από μαραθώνια διαδικασία με εξέταση μαρτύρων, ανακρίτρια και εισαγγελέας δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του και ομόφωνα έδειξαν το δρόμο της φυλακής στον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version