Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοβαρό τροχαίο στην Κηφισίας: Μοτοσυκλέτα παρέσυρε 65χρονη και παιδί 3 ετών

Δημοσιεύτηκε

στις

τροχαιο αστυνομια
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοτοσικλετιστής παρέσυρε γυναίκα και τρίχρονο παιδάκι στην Κηφισίας σε ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύματα πεζούς.

Το σοβαρό τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Κηφισιά στο ύψος της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η γιαγιά που είναι περίπου 65-70 ετών επιχειρούσε να περάσει τον δρόμο με το τρίχρονο εγγονάκι της, με τη μηχανή να τους παρασύρει όταν βρίσκονταν στη μεσαία λωρίδα του δρόμου και μάλιστα με ταχύτητα.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ το κορίτσι στο Παίδων. Και οι δύο είχαν τις αισθήσεις τους όταν παρελήφθησαν από τα ασθενοφόρα.

Λόγω του τροχαίου έκλεισε προσωρινά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, αλλά σύμφωνα με την Αστυνομία πλέον ο δρόμος έχει ανοίξει, ωστόσο υπάρχει αρκετή κίνηση.

Δεύτερο τροχαίο μέσα σε λίγες ώρες στο κέντρο της Αθήνας

Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το δεύτερο σοβαρό τροχαίο μέσα σε λίγες ώρες στο κέντρο της Αθήνας.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, γυναίκα παρέσυρε με το αυτοκίνητό της πεζό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τραγικό τροχαίο συνέβη στις 01:10, στον αριθμό 59 της Λεωφόρου, στο ύψος του Γκύζη.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 44χρονη κινούνταν με κατεύθυνση την οδό Πατησίων ενώ ο πεζός, 50 ετών, διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα σε σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση.

Δύο ακόμα νεκροί πεζοί την Τετάρτη

Επίσης, χθες σκοτώθηκαν δύο πεζοί. Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, μία 77χρονη γυναίκα προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο από σημείο όπου δεν υπήρχε διάβαση και παρασύρθηκε θανάσιμα από ΙΧ.

Το άλλο τροχαίο συνέβη στην οδό Λένορμαν στα Σεπόλια, όταν ένας άστεγος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από ΙΧ αυτοκίνητο. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Πηγή: in

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ