Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοβαρό ατύχημα στη ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος: Τρεις τραυματίες – Χωρίς τις αισθήσεις του ο ένας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, με ένα άτομο να είναι χωρίς τις αισθήσεις του.

Συγκεκριμένα, τραυματίστηκαν τρεις εργαζόμενοι κατά την εκτέλεση εργασιών.

Ο ένας εκ των τριών, 47 ετών και χειριστής γερανού, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Τζάνειο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.

Ο δεύτερος τραυματίας, επίσης 47 ετών, νοσηλεύεται και αυτός στο Τζάνειο, ενώ ο τρίτος 43 ετών νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 902.gr, οι τρεις εργαζόμενοι συμμετείχαν σε επισκευαστικές εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο πλοίο “Asterion”, το οποίο είναι ανελκυσμένο σε μία από τις τρεις πλωτές δεξαμενές της Ζώνης.

Οι εργαζόμενοι ήταν σε σκαλωσιά για να τοποθετήσουν το τέταρτο πτερύγιο στην προπέλα πλοίου.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε η σκαλωσιά, με αποτέλεσμα να πλακώσει τους εργαζόμενους το πτερύγιο.

Από την πρώτη στιγμή στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκε το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version