Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Να δικαστεί για ανθρωποκτονία από πρόθεση για το θάνατο της Τζωρτζίνας»

Δημοσιεύτηκε

στις

δικη πισπιριγκου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα βήμα πριν καθίσει στο «εδώλιο» του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την υπόθεση της ανθρωποκτονίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας της 9χρονης πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Κι αυτό καθώς ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Γιώργος Νούλης, εισηγήθηκε προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας, την παραπομπή της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη για τα βαρύτατα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση αλλά και της απόπειρας ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ταυτόχρονα εισηγήθηκε την παράταση της προσωρινής κράτησης της 33χρονης κατηγορούμενης, η οποία κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού από την περασμένη Άνοιξη.

Τον τελικό λόγο για την παραπομπή ή όχι της κατηγορούμενης στο «εδώλιο» του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, έχει το δικαστικό συμβούλιο, το οποίο και θα αποφανθεί για το ζήτημα με βούλευμα τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, σε εξέλιξη και μάλιστα με ταχείς ρυθμούς βρίσκεται και η δεύτερη ανάκριση με κατηγορούμενη τη Ρούλα Πισπιρίγκου, την υπόθεση της δολοφονίας των δύο μικρότερων παιδιών της Μαλένας και της Ίριδας. Μόλις η 35η ανακρίτρια ολοκληρώσει την εξέταση των μαρτύρων, θα αποστείλει κλήση σε απολογία στην 33χρονη κατηγορούμενη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και για αυτές τις κακουργηματικές πράξεις που της αποδίδονται και φέρεται να έχει τελέσει σε βάρος των ίδιων της των παιδιών.

Πηγή: newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ