Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ραφήνα: Αυτοί είναι οι συλληφθέντες που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 42χρονο

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όλο και περισσότερα στοιχεία γίνονται γνωστά για τους δράστες της άγριας δολοφονίας μέσω ξυλοδαρμού στη Ραφήνα, με θύμα έναν 42χρονο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δύο άτομα έχουν συλληφθεί, και πρόκειται για δύο 24χρονους με Αλβανική καταγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας είναι κηπουρός και ο άλλος υπάλληλος συνεργείου.

Πως έφτασαν στην σύλληψη

Βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν δρόμους γύρω από το σημείο του φονικού ξυλοδαρμού του 42χρονου άνδρα, άνοιξε το δρόμο των ερευνών για να φτάσουν οι αστυνομικές αρχές στη μέχρι τώρα σύλληψη των δύο εκ των πέντε εμπλεκομένων.

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που έφτασαν στην πλατεία της Ραφήνας, εφόσον μερίμνησαν για τη διακομιδή του 42χρονου που είχε ξυλοκοπηθεί έως θανάτου από την ομάδα των αλλοδαπών στη συνέχεια συγκέντρωσε υλικό από τις κάμερες της περιοχής και πήρε καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Οι αστυνομικοί μέσα από τη συλλογή του βιντεολήπτικου υλικού κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα διαφυγής των δραστών και κατά συνέπεια τον ιδιοκτήτη του.

Οι δύο συλληφθέντες όπως και οι υπόλοιποι δράστες είναι αλβανική υπηκοότητας, ενώ είχε δοθεί σήμα από τις αστυνομικές αρχές σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς για να διασφαλιστεί ότι δεν θα φύγουν εκτός συνόρων.

Σε μήνυμά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρει πως «η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη των δύο δολοφόνων του 42χρονου στην Ραφήνα».

 

Πηγή: newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ