Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προφυλακιστέος για εξαπάτηση επιχειρηματιών ο «Μάξιμος Σαράφης»

Δημοσιεύτηκε

στις

Μάξιμος Σαράφης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακιστέος κρίθηκε  μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος ως ηγετικό πρόσωπο εγκληματικής οργάνωσης που εξαπατούσε επιχειρηματίες, και ο οποίος φέρεται ως ο προστατευόμενος  μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης» στην υπόθεση Novartis.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκιση του κατηγορούμενου που φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται .

Αντίθετα ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα οι δύο συγκατηγορούμενοί του.

Βαρύνονται με σημαντικές κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, πλαστογραφία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, καθώς φέρονται πως εξαπατούσαν πελάτες και επιχειρήσεις μεσολαβώντας για την παροχή δανείων με ευνοϊκούς όρους από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Φέρονται ότι εισέπραξαν 800.000 από την παράνομη δραστηριότητά τους.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν μπουν στο ανακριτικό γραφείο με το δικηγόρο του, ο 50χρονος εξέφρασε φόβους για τη ζωή του. «Το πολιτικό της υπόθεσης τέθηκε στη Βουλή από στελέχη που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε θέσεις κυβερνητικές. Σήμερα είναι μόνο η αρχή της διαδικασίας και τα δικαστήρια θα αποφασίσουν για την ενοχή ή όχι, από εκεί και πέρα σύμφωνα με τη δήλωση του εντολέα μου, ο ίδιος φοβάται για τη ζωή του» δήλωσε ο συνήγορος του 50χρονου.

 

Πηγή: ertnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ