Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποιος είναι ο Κρητικός επιχειρηματίας που «γάζωσαν» με καλάσνικοφ στο Παλαιό Φάληρο

Δημοσιεύτηκε

στις

Μιχάλης Τσουγκαράκης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας Χανιώτης επιχειρηματίας, είναι το θύμα της δολοφονικής επίθεσης τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο (Δείτε ΕΔΩ)

Ο λόγος για τον 63χρονο Μιχάλη Τζουγκαράκη, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής Ατλάντικ Σταρ, o oποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος του A.O. Χανίων.

Πλέον οι αξιωματικοί της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες να καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα ποιοί και γιατί τον ήθελαν νεκρό.

Οι αξιωματικοί του Εκβιαστών γνωρίζουν πως ο επιχειρηματίας δεν ήταν «χαρτογραφημένος» στις αρχές ούτε είχε καταγγείλει απειλές και οτι φοβάται για τη ζωή του.

Έτσι προσπαθούν μέσα από καταθέσεις δικών του ανθρώπων να φθάσουν στο κίνητρο της επίθεσης και τους ανθρώπους που έδωσαν εντολή να τον «φάνε».

Στο σημείο βρέθηκαν 8 κάλυκες από καλάσνικοφ οι οποίοι έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για εξέταση ενώ με δεδομένο ότι την ώρα της ενέδρας η κίνηση στην περιοχή ήταν ελάχιστη ψάχνουν μέσα από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας να εντοπίσουν το δρομολόγιο του ύποπτου οχήματος.

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ