Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποινή-μαμούθ στον ψευτογιατρό: 8 φορές ισόβια, 50 χρόνια κάθειρξη και 327.000 ευρώ χρηματική ποινή!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την επιβολή μία εκ της μεγαλύτερων  ποινών στα δικαστικά χρονικά τα τελευταία 30 χρόνια, έκλεισε η αυλαία της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Ανάλογη ποινή είχε επιβληθεί στον αρχηγό της εταιρίας δολοφόνων.

Ο κατηγορούμενος, επονομαζόμενος «ψευτογιατρός, καταδικάστηκε σε συνολική ποινή οκτώ φορές ισόβια κάθειρξη, πρόσκαιρη κάθειρξη 50 ετών (20 εκτιτέα) και  χρηματική ποινή 327.000 ευρώ. Σύμφωνη με την απόφαση του ΜΟΔ, ήταν η πρόταση του εισαγγελέα.

Αναλυτικά, το ΜΟΔ επέβαλε στον κατηγορούμενο ομόφωνα την ποινή της ισόβιας κάθειρξης για κάθε μία από επτά ανθρωποκτονίες στις οποίες καταδικάστηκε, των 12 ετών για κάθε μία από τις έξι απόπειρες ανθρωποκτονίες για τις οποίες έχει καταδικαστεί, της ισόβιας κάθειρξης και χρηματικής ποινής 300.000 ευρώ για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών κατ´ επάγγελμα σε ανηλίκους  των 10 ετών και χρηματικής ποινής 18 χιλιάδων ευρών για το αδίκημα της απάτης, της ποινής φυλάκισης ενός έτους και 20 χιλιάδων ευρώ για αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος, της ποινής φυλάκισης των δύο ετών και των 15.000 ευρώ για πλαστογραφία, της  ποινής φυλάκισης των δύο ετών και χρηματικής ποινής 1.000 ευρώ για οπλοκατοχή και ποινής φυλάκισης του ενός έτους για υπεξαγωγής μνημείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση marianblue
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
marianblue
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap