Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με αλεξίσφαιρο έφτασε στην Ευελπίδων ο 32χρονος πιλότος – Ψύχραιμος και αμίλητος | BINTEO

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εικόνα από το παρελθόν παρουσιάζουν σήμερα τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων με τους δημοσιογράφους να έχουν κατακλύσει τους χώρους περιμένοντας την μεταφορά του στον εισαγγελέα του 32χρονου πιλότου ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς.

Ενώπιον του εισαγγελέα Εκτελέσεως ο 33χρονος πιλότος, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του.

Ο 32χρονος διώκεται για 2 κακουργήματα:

  • ανθρωποκτονία από πρόθεσητελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και
  • κακοποίηση ζώου

και 2 πλημμελήματα:

  • ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του
  • ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

 

Ψύχραιμος, αμίλητος με λευκό αλεξίσφαρο εμφανίστηκε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Αμέσως μετά ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στον ανακριτή από τον οποίο πιθανότατα θα ζητήσει ολιγοήμερη προθεσμία για την απολογία του.

Στα δικαστήρια βρίσκεται ήδη ο συνήγορος του πιλότου Βασίλης Σπύρου, ο οποίος δηλώνει ότι ο εντολέας του “είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν”. Ο συνήγορος εκτιμά πως ο κατηγορούμενος “ξαλάφρωσε” με την ομολογία του εγκλήματος.

Δείτε το βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version