Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πιερία: Θρήνος για την 55χρονη παιδίατρο – Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα

Δημοσιεύτηκε

στις

Πιερία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένη είναι η Πιερία από τον τραγικό θάνατο της 55χρονης παιδιάτρου που παρασύρθηκε από χείμαρρο στο ρέμα της Σκοτίνας.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η παιδίατρος Βούλα Καραγιάννη επρόκειτο να επισκεφθεί φιλικό σπίτι στη Σκοτίνα χθες το βράδυ, όμως δεν έφτασε ποτέ καθώς τα ορμητικά νερά του χειμάρρου στο ρέμα Ζιλιάνα παρέσυραν το αυτοκίνητό της.

Η γιατρός σύμφωνα με το olympusmera.gr, βγήκε από το όχημα της, προσπάθησε να απομακρυνθεί αλλά τα ορμητικά νερά την παρέσυραν με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Εντοπίστηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής από άνδρες της Π.Υ Λιτοχώρου, περίπου χίλια μέτρα μακριά από το όχημά της.

Τα ορμητικά νερά παρέσυραν το αυτοκίνητό της

Συγκεκριμένα, η 55χρονη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής νεκρή από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Ζλιάνα.

Τα ορμητικά νερά του ρέματος της Ζλιάνας παρέσυραν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη παιδίατρος.

Τα κλιμάκια της ΕΜΑΚ εντόπισαν τη σορό της άτυχης γυναίκας περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το σημείο από το οποίο παρασύρθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών και οι δικοί της άνθρωποι την αναζητούσαν από το πρωί. Εικάζεται πως η γυναίκα προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό της, ωστόσο δεν πρόλαβε, με συνέπεια να την παρασύρουν τα νερά.

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα

Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκονται πολλές περιοχές της χώρας, καθώς ποτάμια υπερχείλισαν προκαλώντας πλημμύρες σε καλλιέργειες και κόβοντας στα δύο δρόμουςγέφυρες έπεσαν ενώ οικισμοί αποκλείστηκαν ή εκκενώθηκαν.

Στη Λαμία, αποφασίστηκε εκκένωση του χωριού Κόμμα, καθώς περισσότερα από 30 σπίτια πλημμύρισαν την ώρα που η στάθμη των νερών συνεχώς ανεβαίνει.

Έντονα προβλήματα και στη Ναύπακτο και το Μεσολόγγι.

Από το βράδυ του Σαββάτου έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία στη γέφυρα του Ευηνου στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, αφού υπάρχει καθίζηση στο οδόστρωμά της.

Τα ορμητικά νερά του Ευήνου εξάλλου κατάφεραν να ρίξουν την σιδηροδρομική γέφυρα του Ευηνοχωρίου. Η συγκεκριμένη σιδηροδρομική γραμμή δεν ήταν λειτουργική καθώς έχει μείνει από τότε που εκτελούσε δρομολόγια προς το Κρυονέρι.

Στον απεγκλωβισμό τριών νεαρών ατόμων, από ρέμα στην περιοχή Λαγκαδίκια στη Θεσσαλονίκη, προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Μεγάλες ζημιές άφησε στο πέρασμα της η κακοκαιρία στις Σέρρες και συγκεκριμένα στην Πρώτη Σερρών και σε χωριά του Δήμου Αμφίπολης με πεσμένα δέντρα, κολώνες της ΔΕΗ σε στέγες σπιτιών και υπόστεγα ξηλωμένα να συνθέτουν το σκηνικό.

Πηγή: cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ