Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Δημοσιεύτηκε

στις

Αγγελόπουλος
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
46 Shares

Ο βιομήχανος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 χρόνων το μεσημέρι της Δευτέρας (24/5).

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν με προβλήματα υγείας στο Ιατρικό Κέντρο.

 O Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος υπήρξε συνιδρυτής της Χαλυβουργικής, πατέρας των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και αδερφός του Θόδωρου Αγγελόπουλου, αμφότεροι γόνοι μιας μεγάλης οικονομικής δυναστείας.

Εκτός των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων ήταν γνωστός για την χρηματοδότηση του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης. Στην ουσία υπήρξε συνεχιστής της δράσης του πατέρα του Παναγιώτη ο οποίος είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου την ανέγερση  το 1987.

Η καταγωγή της οικογένειας είναι από το Βλαχόρραπτη Αρκαδίας ενώ υποστηρίζεται ότι ήταν συγγενική με τον Πατριάρχη Γρηγόριο Ε΄.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος  εδώ και δύο περίπου δεκαετίες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας για τα οποία έδινε καθημερινή μάχη.

Σε μία συνέντευξή του το 2018 στην Καθημερινή ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος είχε αναφερθεί στη σπάνια μορφής αρθρίτιδα, η οποία δυσκόλευε την κινητικότητά του.

«Από την πρώτη στιγμή δεν το έβαλα κάτω. Πέρασα μια ολόκληρη ζωή παλεύοντας για να βγω από την ασθένεια. Επισκέφθηκα τους πιο εξειδικευμένους γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Δοκίμασα φάρμακα που την εποχή εκείνη ήταν απαγορευμένα γιατί δεν είχαν ακόμη δοκιμασθεί. Ταξίδεψα κρυφά από όλους μόνος μου με έναν σκαραβαίο στην Ελβετία και έκανα εγχείρηση για να μου βάλουν βίδες τιτανίου, την εποχή που ήταν ακόμη απαγορευμένες στην Αμερική. Γενικά ήμουν άφοβος απέναντι στην ασθένεια και αυτό με αντάμειψε. Οι εγχειρήσεις αυτές και τα φάρμακα με ανακούφισαν σημαντικά και διευκόλυναν τη ζωή μου».

Αγγελόπουλος
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap