Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

5 συλλήψεις για το μαχαίρωμα στην Νέα Σμύρνη

Δημοσιεύτηκε

στις

Νέα Σμύρνη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη πέντε ατόμων -τεσσάρων Ελλήνων και ενός αλλοδαπού- και την ταυτοποίηση οκτώ, που φέρεται να έχουν σχέση με το μαχαίρωμα και τη ληστεία του 60χρονου άνδρα τα ξημερώματα της Τετάρτης, στη Νέα Σμύρνη, επειδή τους έκανε παρατήρηση για… κορονοσυγκέντρωση, προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών.

Οι πέντε συλληφθέντες -ανάμεσα τους και δύο ανήλικοι- οδηγήθηκαν στη λεωφόρο Αθηνών, έπειτα από εντατικές έρευνες των Αρχών στο σημείο που έγινε το άγριο σκηνικό και επεξεργασία απο υλικό καμερών, ενώ νωρίς το πρωί, το θύμα είχε μεταβεί στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης, προκειμένου να δώσει εκ νέου κατάθεση και να δει φωτογραφίες υπόπτων.

Η υπόθεση, που αποκάλυψε χθες το protothema.gr, σοκάρει και προκαλεί. Σημειώθηκε γύρω στις 5 προχθές τα ξημερώματα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα των νεαρών, που διασκέδαζαν στην πλατεία, επιτέθηκαν στον 60χρονο, ο οποίος τους εκανε παρατήρηση για τον συνωστισμό και, όταν τους είπε οτι θα καλέσει την Αστυνομία, τον μαχαίρωσαν και τον λήστεψαν. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος έψαξαν κάμερες και μαρτυρίες, που τους οδήγησαν στα ίχνη των δραστών της πρωτοφανούς επίθεσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ