Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέλλα: Νεκρή 68χρονη – Πέθανε λίγες ώρες μετά το εμβόλιο

Δημοσιεύτηκε

στις

Εμβόλιο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέθανε μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού μια 68χρονη γυναίκα στην Πέλλα ενώ η οικογένειά της κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Σύμφωνα με τη μήνυση που έχει κατατεθεί, η 68χρονη έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου στις 14 Απριλίου, ενώ η δεύτερη ήταν προγραμματισμένη για τις 4 Μαΐου. Μετά την δεύτερη δόση, η γυναίκα έμεινε μισή ώρα στο Κέντρο Υγείας όπου της έγινε ο εμβολιασμός και αποχώρησε, συνοδευόμενη από την κόρη της.

Λίγες ώρες αργότερα η γυναίκα άρχισε να νιώθει σκοτοδίνη, είχε εμετούς και παράλυση στα χέρια και στα πόδια. Τα παιδιά της την πήγαν στο νοσοκομείο όπου περιέγραψε στον εφημερεύοντα γιατρό τα συμπτώματα που είχε.

Στην συνέχεια, της έκαναν εξετάσεις χωρίς να διαπιστωθεί κάτι, ενώ όπως ισχυρίζονται τα παιδιά της 68χρονης, από το νοσοκομείο οι γιατροί είπαν πως επρόκειτο για παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Την διασωλήνωσαν και μισή ώρα μετά εξέπνευσε. Σύμφωνα με την οικογένειά της, η γυναίκα δεν είχε υποκείμενο νόσημα και ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση.

 

Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ